Mobiel vriendelijk website

www.dlsr.nl

Wat is mobiel vriendelijk?

De mobiele telefoon heeft een belangrijke plek in ons dagelijks leven veroverd.De verwachting is dat het gebruik van mobiel (smartphone, maar ook tablets) de komende jaren nog sterk gaat toenemen. Mensen gaan graag ’s avonds op de bank op de iPad naar aanbiedingen kijken of onderweg iets op de telefoon iets opzoeken.

Maar u herkent het zelf wel. U bezoekt een website met uw mobiel of tablet om daarna helemaal niets van de tekst te kunnen lezen of u drukt (per ongeluk) op allerlei te kleine knoppen. Dan kunnen wij stellen dat de website niet “responsive” is net zoals de oude website van De Letselschade Raetsman!

Meer weten over responsive? klik hier

Over het project

Webdesign Brunssum onderdeel van GSD ICT Services B.V. heeft de website voor De Letsel Schade Raetsman in een nieuw jasje gegoten en is tegenwoordig ook mobiel vriendelijk.

De website reageert automatisch op de gebruiker en past zich aan op basis van het schermformaat en de functionaliteiten van het gebruikte apparaat.De gebruiker ziet de inhoud van een site op zijn telefoon bijvoorbeeld in één kolom, terwijl dezelfde content op grotere schermen zoals een tablet of computer in meerdere kolommen wordt weergegeven.

Het oude blokken ontwerp is volledig in stand gehouden en het resultaat mag er zijn!

Reactie van DLSR:

Tijd voor een kopje koffie?

Met of zonder melk?
Meer weten

Bij ons kunt u rekenen op een betaalbaar webdesign. Zelfs na oplevering van uw website kunt u op ons een beroep doen. Mocht u nog vragen hebben over uw website dab kunt u rekenen op onze goede service.