Online marketing

Wij helpen u met liefde online op weg!

Online marketing strategie

Het Wereld Wijde Web blijft groeien mede doordat meer en meer mensen met elkaar online verbonden zijn. Zodoende groeit het aantal (mobiele) websites flink. Om grip te krijgen op uw online marketing activiteiten is het slim om een online strategie te bedenken. Een online marketing strategie is de basis voor succes op het Wereld Wijde Web. Zonder een zorgvuldig uitgewerkte strategie is het maar de vraag of uw product online wel snel succesvol gaat worden.

Wij helpen u graag op weg met het bedenken en uitvoeren van een succesvolle online strategie. Door een open samenwerking gaan wij samen met u tot een online succesvolle marketing campagne komen.  Uw op maat online marketing campagne is op strategisch niveau inzetbaar maar is ook op tactisch en operationeel niveau uitvoerbaar.

Zoekmachine optimalisatie

SEO is een synoniem voor zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat uw website systematisch wordt verbeterd, zodat u beter en hoger gevonden wordt in zoekmachines zoals Google. Een van de belangrijkste aspecten bij zoekmachine optimalisatie is het kiezen van “juiste” trefwoorden/zinnen waarop u gevonden wilt worden.

S.E.A.

S.E.A. staat voor Search Engine Advertising en is een synoniem voor zoekmachine adverteren. Met S.E.A. zoren wij voor meer websitebezoekers via de advertenties bij google. Bij SEA draait alles om doelgerichte campagnes i.c.m. de juiste zoektermen en het juiste budget. U stelt (in overleg met onze deskundige) zelf een budget in en bepaalt  zelf exact hoeveel u per maand uitgeeft!

Social Media

Social media is erg aantrekkelijk voor bedrijven, u gaat heel gericht u klantenbestand benaderen en verbreden door gebruik van online social mediums zoals Facebook. Maar het gebruik en succesvol inzetten van social media vraagt veel tijd en specifieke werkzaamheden. Wij bieden u de handvaten om social media in te zetten voor het vinden en binden van klanten zonder dat het u extreem veel uitzoekwerk, tijd en moeite kost!

E-mail

E-mail marketing wordt vaak over het hoofd gezien, maar is het meest efficiënte kanaal t.o.v. de traditionele manier van adverteren zoals in dagbladen. E-mail is perfect om een band met uw potentiële klanten te creëren en onderhouden. E-mails die goed geschreven zijn worden uitgebreider gelezen en vaker op geklikt dan op bijvoorbeeld  Facebook of LinkedIn posts.

Content

Content marketing staat voor het bieden van relevante content waar uw doelgroep echt waarde aan hecht. Content die een klant echt helpt met zijn/haar probleem of hem/haar aan het denken zet.  Door content marketing biedt u meerwaarde en creëert u een binding met klanten die eerst niet direct gekoppeld waren aan uw product of dienst maar nu wel.

Fotografie

Beelden spreken meer dan woorden! Op zich klinkt dat misschien niet bijzonder. Bereik een WOW effect en een binding met u klanten door het gebruik van professionele foto’s van uw onderneming.

Meer weten over de voordelen?

Vul hieronder uw telefoonnummer in:


Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.


Gratis Website Check!

Wilt u weten hoe u online scoort? Hoe goed u gevonden wordt in de zoekmachines of hoeveel gerichte bezoekers u genereert

Vraag dan direct een website scan aan. Zo weet u exact wat uw verbeter mogelijkheid is.
Wij zullen u een vrijblijvend advies geven, zodat u uw doelstellingen kunt realiseren en uw vindbaarheid kunt verbeteren!

hgfif

Voordelen van Webdesign Brunssum!

Geen 0900 of keuze menu

Dat is ook precies wat we al jaren doen: met een enthousiast team werken aan persoonlijk en warm contact! Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Bij ons toetst u geen 0900 nummer en bent u als klant ook geen nummer.

Live Support

Onze medewerkers staan altijd klaar om uw problemen op te lossen. door onze live support kunnen we live meekijken op uw scherm en het probleem meteen aanpakken en oplossen voor u.

Duidelijke taal

Bij Webdesign Brunssum kunt u rekenen op een duidelijke uitleg. heeft u vragen? geen probleem we leggen u alles uit tot dat alles duidelijk is. Geen rare fratsen maar duidelijke taal.