Nieuwe website gerealiseerd

www.alcuin-coaching.nl

Webdesign Brunssum onderdeel van GSD ICT Services B.V. heeft een nieuwe website, huisstijl en visitekaartjes gerealiseerd voor Alcuin coaching. De in Limburg gevestigde coachingspraktijk richt zich zowel op particuliere vraagstukken als mensen in organisaties met een focus op high potentials en middenmanagement  in de sectoren industrie, onderwijs, zorg en zakelijke dienstverlening.

De website www.alcuin-coaching.nl en alle pagina’s daarop zijn veel beter ingericht ten aanzien van de zoekmachines. Ook is er gekeken Harald meer uit zijn website kan behalen. Bezoekers op de site zijn leuk maar het is wel zaak dat ze hun gegevens achter laten om met die bezoeker in gesprek te kunnen komen.  Via een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig formulier kan de website bezoeker snel en eenvoudig informatie aanvragen.

Webdesign Brunssum onderdeel van GSD ICT Services B.V. heeft naast de website ook een nieuwe huisstijl en logo design ontworpen en gerealiseerd voor Alcuin coaching. Op basis van deze huisstijl hebben wij het ontwerp en drukwerk van de visitekaartjes verzorgd.

Reactie Alcuin coaching

Naar aanleiding van mijn onlangs gestarte onderneming op het gebied van professionele coaching heb ik een aantal partijen benaderd voor het ontwikkelen van een website. Bij Webdesign Brunssum was er op het eerste moment een positieve klik met Eddy Driouch en Erik Grunschel. Naderhand bij thuiskomst en zelf nog eens op internet gezocht te hebben naar aansprekende voorbeelden kwam ik een naar mijn oordeel duidelijke en fraaie website tegen. Ik heb Eddy benaderd met de vraag of  Webdesign Brunssum naar dit voorbeeld een website voor mij kon maken. Dit bleek mogelijk te zijn, ik was gelijk aangenaam verrast met een eerste versie. Deze is nog een aantal malen op kleine details bijgesteld, steeds in goed overleg.Webdesign Brunssum heeft ook actief meegedacht over aansprekende teksten wat ik bijzonder waardeer. De reacties uit de omgeving op mijn website zijn positief.

Webdesign Brunssum - Website realisatie Alcuin coaching

Tijd voor een kopje koffie?

Met of zonder melk?
Meer weten

Bij ons kunt u rekenen op een betaalbaar webdesign. Zelfs na oplevering van uw website kunt u op ons een beroep doen. Mocht u nog vragen hebben over uw website dab kunt u rekenen op onze goede service.