Online succes begint vandaag!

Bent u een starter en weet u niet hoe uw bedrijf online op de kaart moet zetten? Schakel dan ons in, wij zijn dé experts op het gebied van websites. Wij bouwen een website met alles erop en eraan, u heeft vervolgens geen omkijken meer naar de  website! Maar niet zonder u. Wij zetten persoonlijk contact bovenaan, denken met u mee en helpen u met het opzetten van een passende website. Wij  zorgen dat uw bedrijf online op de kaart wordt gezet.

Alles in één oplossing.

Alles-in-één

Er komt veel bij kijken het maken van een website, van het hosten van een website op een server tot het reserveren van een domeinnaam. Laat ons daar maar zorgen over maken want u krijgt alles wat u nodigt heeft , een echte alles-in-één oplossing. U hoeft alleen uw website van persoonlijke teksten te voorzien en zelfs daar helpen wij u bij!

Overal & altijd e-mail

U krijgt van ons standaard minimaal één eigen e-mailadres. Op zoek naar meerdere e-mail adressen? Daar kunnen wij u ook bij helpen. Uw mail werkt met alle e-mail programma’s zoals gmail en outlook. Zelfs als u onderweg bent. Raadpleeg uw mails overal en op elke computer, smartphone of tablet.

Eenvoudig in beheer

Uw eigen website aanpassen is erg gemakkelijk dankzij onze zeer gebruiksvriendelijke beheer programma/systeem. Het systeem is bijzonder eenvoudig en u hoeft geen software te installeren. Wij bouwen uw eigen website en u kunt de website zelf makkelijk van (nieuwe) teksten of afbeeldingen voorzien.

Wat krijgt u?

Uw eigen professionele website

Eigen WWW adres

Eigen vormgeving

Eigen e-mail adres

Een mobiel vriendelijke website

Snel en eenvoudig uw 5 pagina's aanpassen

Inclusief 1 jaar hosting t.w.v. € 119,40

Inclusief uw eigen promo (raam)sticker met daarop uw eigen website t.w.v. € 40!

Nu slechts voor € 499!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende gesprek aan!

Vul hieronder de volgende gegevens in:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Ja , Ik geef toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven staat in de Privacy verklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ‘online bureau’ (onderdeel van GSD ICT-Services BV) met passie voor de online webwereld. Wij ontwerpen en ontwikkelen apps, mobielvriendelijke websites en online platformen. Met als doel de ultieme gebruikerservaring te creëren!

Daarnaast staan wij altijd klaar voor de klant, mochten er problemen of vragen zijn. Wij zijn ook een bedrijf dat graag zorgvuldig meedenkt met de klant en elk project de aandacht geeft die het verdient. Door deze manier van werken kunnen wij de hoogste kwaliteit diensten aanbieden.